Jeanne Heitzer 2-1-21
Een heerlijke zonnige zaterdag vanaf mijn terras hoor ik allemaal leuke muziek en zie dat het heel druk is op de boulevard ,beneden gekomen zie ik dat de Pizaria helemaal vol mensen zit en er zowaar een zangeres staat te zingen dat is de eerste keer dat ik muziek zie hier beneden slim gedaan het zit stampvol en de nodige volle glazen op de tafels laten Zien dat het hier goed toeven is.
Weer verder word het steeds drukker het lijkt wel dat alle locals besloten hebben het er eens van te gaan maken want overal zitten ze gezellig op het strand waar ze de tafeltjes op het zand hebben gezet heel gezellig.
Even verder op staat mijn favoriete gitarist weer te spelen bij een vol terras van Jamon.
Overal is leven wat gezellig en ik loop heerlijk in het zonnetje richting Benalmadena waar ik bij restaurantj Eetcafe de Buren mijn stop neem en een lekkere Rioja bestel en die was heerlijk even een foto er van genomen en eens kijken waar ik die op de kop tik.
Een gesprek met de eigenaar gemaakt die in mei hier begonnen is en wat triest dat hij door de genomen Corona maatregelingen zo, n slechte start heeft gemaakt, ik hoop voor hem dat het seizoen beter gaat worden en dat er een hoop klanten komen. Het ligt leuk gesitueerd met uitzicht op zee het is er brandschoon en je word er heel hartelijk ontvangen.
Op de terugweg bij het visrestaurant Juan is het heel druk en er staan zelfs mensen te wachten op een plaatsje de gitarist van de boulevard heeft heel slim zijn plaats hier gemaakt en maakt het geheel nog gezelliger. Toen weer verder waar ik meson Pasqual passeerde gelukkig zaten daar ook mensen aan mij heeft hij vandaag geen klant want er ligt nog van alles lekkers in de koelkast wat eerst op moet.
Thuis gekomen lekker met de voetjes omhoog in het zonnetje dat op mijn terras de hele dag schijnt.
De stappenteller heeft zijn werk weer gedaan.

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl