Vlieg Een Hond

Wij zoeken dierenvrienden die op hun vlucht vanuit Malaga naar Nederland of België een hond willen meenemen!!
Het is in feite een kleine moeite, omdat Arca Noah España alle administratieve zaken regelt en de transportkosten voor haar rekening neemt Arca Noah España brengt de dieren naar Malaga Airport en zal u daar ruim voor het vertrek ontmoeten. In het bijzijn van de Arca Noah España checkt u in, waarbij de Arca Noah-medewerker het inchecken van de dieren regelt. Hierdoor duurt het inchecken ca. 10 minuten langer.
Aangekomen op uw bestemming, dient U de dieren bij de afdeling speciale bagage in ontvangst te nemen. Vaak zijn de dieren er eerder dan uw bagage. Omdat de dieren een Europees paspoort, de benodigde inentingen, een microchip en de benodigde transportdocumenten hebben, kunt u zonder problemen door de douane. In de aankomsthal is een medewerker van Arca Noah España aanwezig. Veelal is ook de nieuwe eigenaar van het dier aanwezig. De Arca Noah-medewerker zorgt verder voor de afhandeling.
Mocht U een of meerdere malen een dier willen meenemen, dan kunt u dat middels een van onderstaande knoppen kenbaar maken.
Uiteraard kunt u ook via de Contact pagina contact met ons opnemen.

Muchas Gracias!

zoek je ook een Lamzak voor thuis of op vakantie de Lamzak bij Bol.com

Zoek je een appartement of hotel kijk dan bij Booking.com

Vlucht uitzoeken CheapTickets.nl

een auto huren  sixt.nl/

Tripadvisor NL

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl