Wim Thijsen
Ibiza restaurant Torremolinos
Zelf PESTO maken: (niet moeilijk!)

1. 20 Gr parmezaanse kaas fijn malen en apart in bakje doen
2. 20 Gr Pijnboompitten hakken
(Kan samen met kaas)
3. 1 knoflookteentje fijn hakken
3. 20 Gr verse basilicum hakken
4. 4 eetlepels olie toevoegen roeren
5. Kaas toevoegen en goed door roeren
Peper/zout naar smaak

Wil je de pesto smeuïger of langer bewaren, onder een laagje olijfolie zetten!

PS Ik heb meer hoeveelheid gemaakt voor het restaurant, vandaar zie je meer ingredienten…….. Houd voor 4 personen bovenstaande receptuur aan, anders eet je twee maanden niets anders dan Pesto hahahahaha


 Of reserveer, IBIZA restaurant torremolinos centrum. 0034 722516620
<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m28!1m12!1m3!1d6404.838697781891!2d-4.504544124297352!3d36.61629138144329!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!4m13!3e3!4m5!1s0xd72fb8ad3612d31%3A0x7c5caac28f38269d!2sPlaya+Carihuela%2C+Costa+de+la+Carihuela%2C+Torremolinos%2C+Spanje!3m2!1d36.6132651!2d-4.5013456!4m5!1s0xd72fbf2fccd86cd%3A0x45df77925a789cdd!2sCalle+Skal%2C+4%2C+29620+Torremolinos%2C+M%C3%A1laga%2C+Spanje!3m2!1d36.619347499999996!2d-4.4986327!5e0!3m2!1snl!2snl!4v1524156247494" width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>

Huisgemaakte carpaccio….

1. Runderhaas dun snijden, verdelen Peper, zout
2. Verse pesto maken en erover smeren
3. Inrollen in plastic folie
4. In vriezer, altijd naast de jagermeister! (Hahaha)
5. Dun snijden, truffel mayo, rucola, crème van komkommer en paprika
SMAKELIJK!

Of reserveer, IBIZA restaurant torremolinos centrum. 0034 722516620

zoek je ook een Lamzak voor thuis of op vakantie de Lamzak bij Bol.com

Zoek je een appartement of hotel kijk dan bij Booking.com

Vlucht uitzoeken CheapTickets.nl

een auto huren  sixt.nl/

Tripadvisor NL

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl