Jeanne Heitzer

Zo Ramen gelapt , terras schoongemaakt het zag er niet uit!
een heerlijke zuivere lucht komt uit de Siera Nevada super gezond .
Nou eerst koffie en dan ga ik eens even kijken wat Fhilomena aan schade heeft veroorzaakt, de werkers van de gemeente zie ik alweer rondgaan met hun wagentjes wat is dat toch heerlijk dat hier altijd gelijk alles schoongemaakt word door de gemeente en als de waterwagen erbij is dan gaan ze helemaal uit hun bol lekker alles schoonspuiten, I love Carihuela.

video van Anita

Jeanne Heitzer
9-1-21
Nou leuke dag weer, eerst mijn huisje weer aan de kant ramen weer schoon na de storm en eens even de boulevard op. Op het pleintje waren ze druk aan het schoonmaken want de zee had daar een modderbad gemaakt vlak bij Pasqual maar het wordt weer goed schoongespoten. Eerst eens even lekker de benen gestrekt boodschappen gedaan en wat denk je, vlak bij mijn app. Ontdek ik een hele mooie bodega het zag er heel mooi uit en daar ben ik eens heerlijk gaan lunchen, nou ik kan dit restaurant aanbevelen heerlijk gegeten en super bediening die me bediende kwam ui Argentinië nou dan weet je dat het vlees pico bello is? En nu heerlijk in het Zonnetje op mijn terras waar de temperatuur inmiddels opgelopen is naar de 25 in de Zon. Heerlijk
Bodega Las Albarizas

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl