Een dagje Benalmadena heen met de bus en terug via de boulevard.

Nou ik heb me vandaag lekker druk gemaakt met de bus naar Benalmádena gegaan en daar het prachtige park bezocht al meerdere keren geweest maar het blijft me trekken
Het park is prachtig en heel goed onderhouden wat vernieuwd is, is het gedeelte van de cactustuin daar hebben ze paden met grijs gravel gemaakt met het gevolg dat de cactussen en seculenten nog mooier tot zijn recht komen, Irene Kooi die altijd zo betrokken was bij het park en de beestjes die daar rond lopen kan ik geruststellen want het is een gekukel van jewelste, gelukkig hebben veel haantjes de lockdown overleeft ik denk dat ze dit fijn vind om te horen. Het is zo relaxt daar te lopen met al die mooie bomen planten en waterpartijen beslist een bezoek waard
Toen besloot ik terug te gaan lopen een hele mooie wandeling gezellig langs de boulevard waar iedereen weer loopt te flaneren.
Toen ik in Carihuela aankwam kon ik amper voorbij Casa Juan komen zo vol zat het daar met eters, maar ik besloot lekker naar mijn favoriet restaurant Casa Pasqual ll te gaan want die maakt de lekkerste dingen voor me top restaurant .al met alweer een zeer geslaagde dag met 14.320 stapjes op de teller en morgen lekker naar Malaga
Meer dan 70 foto’s

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl