Een wandeling door Malaga en een tentoonstelling van Gustaf Klimt

6 februari weer een fantastische dag doorgebracht, eerst naar de haven van Malaga waar zondag, s altijd een leuke markt is, bij de Argentijn een heerlijke koffie gedronken ,ik liet me verassen een heerlijk Argentijns gebak een soort pannenkoekje gevuld met iets heerlijks en gebrand met suiker vergezeld met een bolletje ijs en een toef slagroom (nu moet ik drie keer Malaga in de ronde lopen wil ik dit kwijtraken) heerlijk was het Daarna was er naast het kunstcentrum Pompidou een prachtige exposicion Imersiva van Gustaf Klimt wel bekend door mijn kunstvrienden van zijn schilderij de kus. Het was waarachtig prachtig, je kwam eerst in een ruimte waar enkele schilderijen hingen, plateau waar je via computers de beelden op kon roepen en bekijken .
Daarna was er een deur van zilver toen je daar naar toe liep was er geen deur dat loste zo op hele vreemde gewaarwording , toen kwam je in een grote donkere ruimte met allemaal lichteffecten op de vloer, er lagen allemaal zitzakken waar je kon gaan zitten of liggen toen begon er prachtige muziek te spelen o.a. fragmenten van het Vioolconcert van Beethoven en andere mooie klassieke muziek en toen rondom je kwamen de beelden van het werk van Gustaf Klimt in bewegende vorm prachtig ik was er helemaal ondersteboven van zo iets aparts had ik nog nooit gezien ik kan het iedereen aanbevelen echt de moeite waard . daarna na een leuke wandeling kwam ik weer een ander evenement tegen in het park heel gezellig met muziek , ik kon het niet laten en nog even dwars door El Pimpi gegaan toen ik aan de ander kant eruit kwam stond daar een groep aanstaande carnavalsvierders de politiek op de hak te nemen heel leuk , Efen nog even een paar tapas nemen op het gezellige plein Merced waar ik ook nog een vurige serenade kreeg op zijn Andalus. Pracht dag was het weer.

inspanje.nl/costa-del-sol/12617/zintuigenprikkelende-tentoonstelling-klimt-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl