Jeanne Heitzer in Mijas 22 februari 

Vandaag weer vroeg op pad op naar Mijas een prachtig dorp ik was er heel vroeg het dorp moest nog ontwaken. maar dat vind ik heerlijk niemand die voor mijn voeten loopt.

Op mijn gemak de hele pasarele die rond het dorp loopt gelopen ik was eerst nog van plan naar de Hermitage te lopen maar die weg was te steil voor me, dus doorgegaan en mijn weg vervolgd en waarvan je de mooiste uitzichten hebt op de ongelofelijke omgeving enkele bloemen beginnen al uit te komen wat het geheel nog mooier maakt.

Mijn weg vervolgd, in de kloven zijn bergbeklimmers een poging aan het maken om naar boven te klimmen best spannend heb er een tijd naar staan te kijken

Het is een prachtig dorp het doet me denken aan de dorpen in Gran Canaria ook de weg er naar toe is heel mooi. “Ik heb weer genoten” die gitarist die daar zit te spelen is een rasartist hij tovert de mooiste klanken uit zijn gitaar ik ben lekker gaan zitten bij hem en met het mooiste uitzicht en de prachtige muziek sluit ik deze mooie dag af.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl