Jeanne Heitzer
Mijas 15-12-2020·
Nou dat was me weer een klapper vandaag, vroeg uit de veren en toen ik bij de bushalte stond dacht ik dat wordt een stola kopen want het kan wel eens goed fris zijn in Mijas. Efen ik heb een mooie gevonden met voorstellingen van mijn geliefde schilder Klimt.
En toen begon het klimmen naar boven via de trappen waar je de ene naar de andere leuke winkel tegen komt, het doel was Picasso museum, maar helaas dat was gesloten even verder was een ander museum wat ik niet kende voor een euro mocht ik naar binnen en dat was echt te gek, allemaal voorstellingen van oude ambachten en inrichtingen van huizen uit die tijd, enig er was ook een prachtige patio met hele mooie planten mocht je eens in Mijas belanden zeker een bezoek waard ik heb er van genoten, toen rustig naar beneden en de la Muralla langs waar je prachtige uitzichten hebt over het berggebied en de zee ze Zijn overal druk in de weer om alles mooi te maken voor de kerstdagen. Het was een hele mooie wandeling die ik in Mijas afsloot met een bezoekje naar het mooie kerkje. Toen de bus in op naar Carihuela waar ik bij de Caribiën me liet verrassen door de daghap want in koken had ik geen puf meer, die was echt heel lekker en leuk gepresenteerd Efen weer een heerlijk dag met een stralende zon en staalblauwe hemel. Morgen rustdag!

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl