Jeanne Heitzer Wandelt door Benalmadena Pueblo

7-02-2020
Vandaag het mooie dorp Benalmadena pueblo bezocht wat een plaatje, het is wel klimmen en dalen, maar daar krijg je wel wat voor terug Een prachtig dorp heel goed te bereiken met de bus die naar Mijas gaat. In het dorp uitstappen en dan maar dwalen door de mooie straatjes met bloemen dan naar boven waar je de mooie kerk uit de 17e eeuw kunt bewonderen daar kun je prachtig wandelen en heb je mooie vergezichten, je kunt Castillo Colomaris zien liggen.

Je blijft foto’s maken
Rond de kerk kun je een wandeling maken met de mooiste vergezichten.

Dan mocht ik in een mooi hotel foto’s maken van de patio en de schilderijen die daar hangen en waar vind je nog een bar waar je maar 1 euro een heerlijk kopje koffie krijgt zo leuk.

Toen ik van het einde van mijn wandeling door dit prachtige dorp de trappen moest beklimmen om bij de Hoofdweg te komen realiseerde ik me dat ik een gezegend mens ben dat ik dat allemaal nog kan met zoveel plezier op mijn 80e jarige leeftijd.

1 Comment

  1. Carla

    Wat een prachtig dorpje dank je voor de mooie foto’s

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl