Jeanne Heitzer Wandeling door Torremolinos

17 oktober 2020
Vanochtend even naar Torremolinos gelopen en al word het steeds moderner daar vond ik het toch leuk om wat vergane glorie te fotograferen,er was een markt met lokale producten, maar aangezien ik dit soort markten Veel bezocht heb in Terrror en sant Mateo in de tijd dat ik in GranCanaria woonde hield ik dat voor gezien, wel alle lof hoe ze zo, n evenement regelen hier iedereen eerst getemperatuurd Voor ze de markt op mochten en ook zag ik onderweg dat alle straten weer mooi schoongespoten werden. Het valt me toch op hoe men hier met de regels voor de COVID omgaat veel respect voor elkaar en je krijgt overal de ruimte en mondkapjes op is geen probleem Toen via de trappen naar beneden naar de boulevard langs de zee richting Carihuela waar ik bij Pasqual heerlijk heb gegeten het was weer een gezellige dag.

Meer dan 20 foto’s in het filmje.

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl