Jeanne 7 november 2020

​Zomaar wat overpeinzingen.
Een mens neemt in zijn leven heel wat beslissingen, de ene wat geslaagder dan de andere.
Terwijl ik hier op het mooie terras zit van de mooie studio van Paul met het ruisen van de zee en de muziek uit het album Deja Vu van Crosby stills, Nash and Young en de Beatles met He Jude en meer moois, een lekker bakkie koffie en zowaar Nederlandse Speculaas want dat kun je allemaal kopen bij Anita Het Kruideniertje
Denk ik dat ik de allerbeste beslissing heb genomen om het vliegtuig te pakken en rap naar Carihuela te vertrekken. Elke dag is er wel weer wat te zien als je er oog voor hebt zoals gister toen ik zo maar langs de boulevard een bananenboom ontdekte met een hele tros bananen eraan en de bloem heb ik gauw op de foto gezet .
Het leven is goed hier en de koffie bij Het Trefpunt smaakt ook heerlijk na een wandeling en ze hebben nog veel meer lekkers daar, gewoon eens binnenlopen en er is een open terras Carolina zal je zeker hartelijk ontvangen. Ik hou het hier wel uit!

Weer een heerlijke zonnige dag en de gemeentewerkers zijn weer lekker alles schoon aan het spuiten Alex kun je doorgeven hoe ze dat hier doen dan ziet het er in Beverwijk ook lekker fris uit, toen op weg naar een bloemenzaak in Torremolinos er was een leuk klein marktje met leuke dingen te koop het was gezellig druk en ik heb me koffie gedronken, cortado con Leche condensado dat heet hier Bonbon er tegenover zat  een jongen die zo mooi gitaar speelt en zingt, toen hij Imagine all the people inzetten kreeg ik het even te kwaad. In wat voor een wereld zijn we terecht gekomen? Het was heel gezellig in Torremolinos ik kocht de Malaga Hoy want de Telegraaf komt ook niet nu en Diez minuten en de Hola mijn Spaans bijspijkeren, terwijl ik dit zit te typen hoor ik weer een mooie zanger op de boulevard zijn best doen. Ik heb maar weer 50 cent in mijn zak gestopt want iedereen die muziek maakt beloon ik.

Met een plantje erbij ziet het er weer wat gezelliger uit.

Wat je zoal tegen komt onderweg, de kunst hangt in de hal van Castillo Santa Clara waar het appartement is waar ik verblijf.

Op de boulevard is een heel leuk restaurantje gekomen met een Marokkaanse eigenaar het heet The Garden en ik heb daar vanmiddag heerlijk gegeten, daar ik niet bekend ben met de Marokkaanse keuken heb ik me laten verrassen door de kok en kreeg ik een heerlijke Tajine van kip het was verrukkelijk, leuk is het dat er op de boulevard wat meer verschillende restaurantjes komen deze is wat aankleding ook heel mooi en verzorgd, het hoeft hier natuurlijk geen Marbella te worden maar wat variatie is wel een aanwinst dit restaurantje voldoet daar zeker aan.

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl