Jeanne Heitzer 10-3-21 Torremolinos

Nou maar eens vroeg op stap, wat weer een mooie dag een top wandeling gemaakt als ik door gegaan was dan had ik in Malaga terecht gekomen, heel wat Chiringuitos onderweg gezien en de mensen zijn druk aan het werk alles word weer mooi opgeschilderd en de tuintjes weer allemaal mooi gemaakt zo dat het er strak weer gelikt uitziet op het strand. Uit de gesprekken met de eigenaars of personeel heb ik begrepen dat Ze er helemaal klaar voor zijn in de toeristen weer te ontvangen en laten we in godsnaam hopen dat ze in Nederland de boel weer open gooien zodat de mensen met een mooie vakantie eindelijk eens bij kunnen komen na alle ellende die ontstaan is door de Corona
Menig horecabedrijf loopt hier op de laatste loodjes en hebben het ontzettend zwaar.
Onderweg ook heerlijk even op het strand bijgekomen heerlijk in de buitenlucht wat zal ik dat gaan missen als ik strak weer in Nederland ben het is hier zo gezond verblijven pure lucht geen fabriek te bekennen.
Na een lange wandeling begon ik toch wel trek te krijgen en op de terugweg via de lift naar boven naar Torremolinos waar ik mezelf trakteerde bij Antoxo het Galicisch restaurant en daar een bord lekkere pulpo de Galicië nam met een heerlijk Albariño.

Moe maar voldaan kwam ik weer aan in Carihuela waar ik nog lekker een uurtje in de zon op mijn mooie terras uit kon rusten want het was weer een behoorlijke tippel 16.759 stappen.

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl