Ovenschotel gehakt a la Casa Jeanne
Ovenschotel gehakt A La Casa Jeanne 1 pond gehakt1/ 2 ui1 aardappel1 beschuitBeetje peterselieTeentje knoflookTheelepel paprika poeder pikantPeter en zoutNootmuskaatTheelepel sambal oelex2 eierenGeraspte kaas of plakken kaasPlakken chorizo .Aardappel koken als het...
Knoflookgarnalen
Porties / aantal personen: 4 personen Voorbereidingstijd: 30 minuten Categorie: Zeevruchten Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Ingrediënten om knoflookgarnalen te bereiden 1 kilo garnalen 1 hele bol knoflook 1 glas witte wijn of cognac Peterselie Madon zout of grof zout...
Carpaccio
Klassieke Italiaanse carpaccio: het ideale voorgerecht op een mooie zomerdag. Hoe zorg je dat jouw carpaccio salade een Italiaans hart sneller laat kloppen? 24Kitchen's Giovanni Caminita (esattamente, een echte Italiaan) deelt zijn super simpele en o-zo zalige recept....
FILET AMERICAIN
RECEPT: ZO MAAK JE THUIS DE ALLERLEKKERSTE FILET AMERICAIN INGREDIËNTEN 200 g biefstuk 2 el mayonaise 1 tl gladde scherpe mosterd 11/2 tl zoet paprikapoeder worcestershiresauce, naar smaak tabasco, naar smaak zout en peper Zo maak je de filet americain Hak de biefstuk...
Wat je allemaal met olijfolie kunt
Olijfolie - Wie kent het niet, wie heeft het niet thuis in keuken, wie bakt of frituurt er niet met Olijfolie. Maar je kunt nog veel meer doen met Olijfolie. Heb jij pluizend haar? Doe wat olijfolie in je haar, het helpt het pluizen tegen, maar niet alleen dat, het...
Salade Jeany
Salade Jeany SlaPart appelStengel selderyPart tomaatPart avocadoHandje blauwe bessen2 kleine worteltjesStukje KaasPartjes mandarijnTonijn of stukje makreel.Handje walnoten .Dressing salade Sandwich Hela AHzoek je ook een Lamzak voor thuis of op vakantie de Lamzak bij...
Spaanse kip met knoflook (Pollo al Ajillo)
Spaanse kip met knoflook (Pollo al Ajillo) Je hebt alleen kip, knoflook en witte wijn nodig - naast olie, zout en water - om dit traditionele recept te bereiden. Het is een gerecht, waar bijna iedereen wel van houdt, want het is heerlijk en het duurt maar een goed...
Aioli is onmisbaar in de Spaanse keuken.
Aioli is onmisbaar in de Spaanse keuken. Deze knoflookmayonaise komt oorspronkelijk uit Catalonië. Aioli (allioli in het Catalaans, en alioli in het Spaans) is niet alleen heerlijk bij tapas of brood, maar wordt ook graag gegeten bij fideuà. De saus is eenvoudig en...
Recepten van Ibiza restaurant
Wim Thijsen Ibiza restaurant Torremolinos Zelf PESTO maken: (niet moeilijk!) 1. 20 Gr parmezaanse kaas fijn malen en apart in bakje doen 2. 20 Gr Pijnboompitten hakken (Kan samen met kaas) 3. 1 knoflookteentje fijn hakken 3. 20 Gr verse basilicum hakken 4. 4 eetlepels...
Vijgenthee van vijgenbladeren
Vijgenthee van vijgenbladeren Met de bladeren van de vijgenboom kan je een heerlijke kop vijgenthee zetten. Vijgenthee heeft een milde smaak en een geurige geur. Meestal kan je gedroogde vijgenblaadjes bij een theewinkel of kruidenwinkel kopen. Heb je zelf een...
Champiñones al ajillo
Champiñones al ajillo Ingrediënten: - 250 gram champignons - 4 eetlepels extra virgen olijfolie - 5 tenen knoflook, fijngehakt of in plakjes - zout en peper naar smaak - 1 eetlepel citroensap / een scheutje droge witte wijn of sherry - 2 eetlepels...
Curros bij de Chocomel
Churros Ingrediënten Voor ongeveer 25 stuks: – 175 g bloem – zonnebloemolie om te frituren – poedersuiker – zout Recept: 1. Doe 3,5 dl water in een pan, voeg wat zout toe en breng het geheel aan de kook. Voeg in één keer alle bloem toe en kook al roerend totdat het...
0 Comments