Jardin de la Concepion boven in Malaga – 4 maart 2020

Wat weer een prachtige zonnige dag Jardin de la Concepion boven in Malaga kan ook van de Bucket lijst je waant je in het oerwoud zo mooi met prachtige planten en bomen ik heb geklommen en genoten van al het mooi,s echt de moeite waard om het te bezoeken je komt er met de bus vanaf Renfe station zambraro. Daar staat een busje, niet de hop-on een hele leuke jonge meid brengt je voor 1,30 naar de ingang waar je als je de 65 gepasseerd hebt voor 3,10 entree hebt en dan loop je maar wat je aankunt soms moet je klimmen, maar dat is de moeite waard en overal bankjes waar je kunt uitrusten.

Je kijkt echt je ogen uit wat zal het hier mooi zijn als alles in bloei staat, je valt van de ene tot de andere verbazing wat een variatie van bomen en planten

Er was ook een expositie in het park en toen weer naar huis met hetzelfde busje met die leuke jonge vrouw wat hebben we gelachen Toen ik vertelde, waar ik allemaal geweest was dat vond ze helemaal het einde en toen ik vertelde dat ik nog graag naar Sentinil de la Bodega wilde antwoordde ze, als mijn busje zo ver zou gaan zou het me een eer zijn om u te brengen, dus nou nog even uitzoeken hoe ik daar kom.

Dan kom je thuis in het mooie appartement van Paul in Sante Clara en kun je zo weer lekker in de zon zitten ik kan dit appartement aan ieder aanbevelen neem maar contact op met Irene Kooi die het op een voortreffelijke manier beheerd. Heel de dag zon wat heerlijk is in de wintermaanden.

Al met alweer een heerlijke dag afgesloten met een heerlijke tropische salade bij mijn favorieten restaurant Pasqual ll in Carihuela ook een 10 waard!

En nu morgen grote rustdag.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl