Brasserie Casa Beense

🙏🏻 HOU VOL 🙏🏻 Daar zitten we dan, begin februari 2021. Het jaar 2021 waarin we met z’n allen hoopte dat dit een beter jaar zou worden dan het jaar hiervoor. Maar het begin is alles behalve rooskleurig. Het lijkt wel of de gifbeker echt helemaal leeg moet.
Ik moet eerlijk zeggen, ik krijg buikpijn van het woord Corona, ik word niet goed van de woorden: derde golf, Britse variant en lockdown. Woorden die je hiervoor nooit had gehoord, hoor je nu 10x op een dag! En ik ben bang dat we dit nog wel blijven horen de komende tijd.
Ja, de komende tijd; tja, wat is dat eigenlijk? Planningen kan je niet maken, vakanties kunnen niet geboekt worden, banen staan op de tocht en bedrijven hebben hun laatste reserves aangebroken! Ik wil het allemaal niet negatief neerzetten maar jeetje jongens: wat leven we in een heftige tijd, en dan heb ik het nog geen eens over iedereen die een dierbare is verloren.
Wij willen daarom ook als Casa Beense iedereen ontzettend veel sterkte wensen! Wij hopen, misschien tegen beter weten in, dat er een klein, heeeel klein, lichtpuntje is aan het einde van deze tunnel. Die hoop wil
Ik blijven houden, de hoop voor alle scholieren die weer naar school kunnen, de kok die straks weer op de bel mag slaan voor de obers, de hoop voor alle artiesten die straks weer de polonaise in mogen zetten, de juffrouwen die de kindertjes weer lezen en schrijven mag leren. Ja wij blijven hoop houden! Dat moet wel in deze tijd. Al moet ik zeggen: het is af en toe moeilijk. Maar we blijven positief! Wij blijven naar de leuke dingen kijken die we straks weer mogen doen! De vakanties! De avondjes weg, de bioscopen!
Lieve mensen!
Blijf alsjeblieft hoop houden en we wensen jullie allemaal het aller beste!!!!
Hopelijk zien we jullie allemaal snel
weer in ons mooie La Carihuela! En kunnen we weer lachen en knuffelen met elkaar! Voor elke getroffen ondernemer, onze horeca collega’s, artiesten, mensen van de kermis, juffrouw en meester, schoolkindertjes. Hou vol!
Veel liefs!
Melanie en Casper

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl