Henny Sikkenga 5-3-2020 laat ons de Kathedraal van Malaga zien

Ik, 3,5 uur voor/in/op een kerk, DE Cathedral van Spanje, in Malaga….wat gebeurt hier.
Met audiotour. Kijk maar of je het de moeite waard vindt, of je je uitgenodigd voelt tot.. .
Goed om te weten: de trap naar boven heeft ongelijke treden. Was bovendien erg onregelmatig verlicht. Naar beneden gaan bleek een heel dingetje. Ik zag een trede over het hoofd, maar ik had mogelijk hulp van boven.

Henny Sikkenga heeft 53 foto’s toegevoegd aan het album Carihuela – Malaga – Cathedral.

Ik ben zonder kerk opgevoed, klein gebleven. Maar ook zonder die kerkelijke opvoeding kan ik genieten van hetgeen de mens gemaakt heeft, al realiseer ik me gelijktijdig dat met de bouw van dit ook een en ander verloren is gegaan, ook mensenlevens.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl