Henk Schulz verteld over zijn optreden op het CarihuelaPark

LA CARIHUELA💪🌞🌴🎼🍻.

Vanaf donderdag 31 oktober start op RTL5 21.30 uur een 8 delige serie over het Spaanse plaatsje LA CARIHUELA. Een badplaats waar ik inmiddels al vele jaren vertoef eerst met vrouw en kinderen, nu inmiddels met heel veel gezellige vrienden 💪😘.

In september genoot ik daar samen met mijn vrouw en vrienden van een heerlijke vakantie. Een vakantie ik niet snel zal vergeten daar ik een paar liedjes mocht zingen en dat in een speciaal t-shirt gekregen van zanger Martin Vincken met de tekst Henk Shoulz the voice of….🎤🤭 onder toeziend oog van vele vrienden en bekende in het gezellige Carihuela Park 🎤🎼🍻.

Tijdens dit optreden werden er filmopnames gemaakt 🙃, iets wat me wel overviel 😆. Toch bleef ik rustig als een ervaren zanger met camera ervaring 😂😂😜. Later werd mij verteld dat deze opnames werden gemaakt voor de serie La Carihuela in opdracht van RTL5.

Dit betekent dat ik misschien wel voorbij ga komen in een van deze afleveringen, we gaan het zien 😇. Dat het leuk gaat worden deze serie staat vast, een echte aanrader…. kijken dus allen 👍.

Het afgelopen weekend trad ik op tijdens een feestje in Zwanenburg als er een man tegen mijn vrouw zegt, die zanger ken ik😂🤣…. die heb ik eerder zien optreden dit jaar in het Carihuela Park 🤭😁🎤🎼🕺🏻.

Henk Schulz Henk Schulz Henk Schulz

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl