geheime missie ToonToen Toon vroeg kun je voor mij ook niet een scootmobiel bij elkaar verzamelen zoals voor Jantje dacht ik, Hu meent ie dat? Tot ik er achter kwam dat zijn scoot ermee gestopt was. Dus ik Contact gemaakt met Carolina mijn amiga in crime en verteld dat ik graag een actie op touw wilde zetten voor Toon en een scootmobiel. Dus die klom in haar toetsenbord en kwam met de geheime missie een mooi verhaal om mensen te motiveren. dat hebben we rond gestuurd met de vraag het te delen aan zoveel mogelijk vrienden. Al heel snel kregen we heel leuke berichten daarop van mensen die graag wilde doneren. En ging Frandalucia nog even voor ze in het vliegtuig stapte naar Wim van anriverhuur.com met dit verhaal en Wim sprong meteen op en begon te regelen, heel jammer maar zijn missie mislukte. Maar kwam ook meteen met een alternatief De driewieler die zij in de verhuur hebben bood hij aan voor een vrienden prijsje, Maar ik dacht dat het de step was dus wimpelde het af pff jaja! Toen  opzoek in Nederland en een vervoerder, Maar ook Aris een scootmobieler en beheerder van een scootclub die dus aardig wat afweet van de scoots hij is tevens een goede vriend van Toon al snel vonden we een geschikte scoot en een vervoerder  Rene Vis van Revi transport aangeschreven en kreeg een geweldig bericht terug dat zei onze actie steunde en een scoot voor niets mee zouden nemen naar Spanje. Toen ik het bericht deelde met een paar vrienden over de gevonden scoot kwam Wim met de opmerking Ja maar Car die hebben wij staan pfff jaja zo zie je maar hoe iets makkelijk verkeerd begrepen wordt. Dus een deal met Wim gemaakt ook in overleg met Aris natuurlijk en Toen was het bijna rond na ja bijna. De scoot krijgt gloednieuwe accu’s en nieuwe binnen en buitenbanden achter zodat hij in zeer goede staat klaar zou staan om over te dragen aan Toon. De accu,s waren binnen een week binnen en geplaatst zonder enig probleem. Maar toen begon de horror! De Banden werden besteld en zouden morgen binnen komen nou dat werd een heel verhaal Je raad het al “ze kwamen niet” hahah dus Wim weer aan het regelen en heen bellen enzenz uiteindelijk werd er een expres bestelling gedaan met de belofte morgen zij ze er Ja dat was ook zo, ze lagen in de goede straat in een verkeerde stad te wachten “in Burgos dus”, nou ja zeg blablabla

geheime missie Toon

ze zijn eindelijk binnen. Ondertussen hadden we een bedrag ongeveer en heb ik een https://www.whydonate.nl/ opgezet met uiteraard de geheime missie van Carolina. Dit rond gestuurd en binnen no-time was het bedrag binnen en veel mensen teleurgesteld om dat de actie al gesloten was. Hoe mooi is dat.
 
Resultaat de scoot staat bij Toon. Die super verrast is met dit geweldige kado.
 
Al met al een geslaagde actie die ik met mijn internet vrienden heb beleeft heel veel lieve en leuke reacties heb gehad en ontzettend veel steun als het even tegen zat.

Waar een klein dorp, groot in is.

Een kleine oproep ging plots grote verre wegen en verspreide zich snel want in hulp bieden, een project steunen en ‘samen sterk’ en ‘dat gaan we regelen’ is ‘ ons kleine dorp’ La Carihuela super grootst in.
Fantastische mensen en zoveel lieve berichten en donaties hadden wij zelfs niet durven dromen, maar kijk hier …het is gelukt!
Wat zijn wij trots op onze mensen, de liefde en de goedheid die hier ook weer in straalt en bewijst dat er nog heel veel moois is in deze soms rare wereld tegenwoordig.
Mocht u Antonio ‘nuestro gran amigo’, weer in La Carihuela zien sjezen op deze nieuwe prachtige scootmobiel, zijn oude vertrouwde rondje maken en zijn koffietje weer drinken in zijn favoriete tentjes dan ziet u ook precies waar La Carihuela groots in is 🙏🧚‍♂️✨🤗💕👌
Carolina Hamaker

Met dank aan:
Wim, Elly en Rien (www.anriverhuur.com) Die het mogelijk hebben gemaakt
Phillis en Aris (vrienden)
Jeanne (winter ambassadrice Carihuela)
Lydia Reijneveld (vriendin)
Gilbert van tuil (van Restaurant op den Hoek)
Jan Kobus (van FrietvanPiet)
Carla, Carolina, Patricia van der Most en Frandalucia
en eenieder die de geheime missie hebben gesteund.

Wat eraan vooraf ging:

Goede daad en een geheime “Scoot missie “.

Wie kent hem niet? Een van onze eigen “La Carihuela legendes”, Antonio Lamberto van Kampen Gerritsen oftewel “Rooie Toon.
Beroemd en zelfs een tikkeltje berucht in omstreken en een van de eerste bruisende ondernemers in het roerige nachtleven van toen.

Als Toon begint te vertellen over vroeger blijf je luisteren en elk verhaal heeft een prachtige geschiedenis over de mensen en “het dorp”.
Ook beheert hij dagelijks de pagina “ je bent in Carihuela als” en houd samen met zijn collega’s ons dagelijks op de hoogte van alle nieuwtjes of oude weetjes.

Daarom zou het zo mooi zijn als we onze “Rooie Toon” ook wat vaker in “Het dorp” zouden zien en horen maar ook daar hebben helaas de jaren hun tol geëist en is Toon nu slecht ter been en woont hij net te ver om te komen lopen en is dus afhankelijk van zijn scoot mobiel.

Deze scootmobiel liet het sinds kort afweten en nu zit Toon dus thuis. Thuis te veel en veel te vaak alleen dus willen wij, zijn vrienden en kennissen helpen en iets doen en ook jullie hulp vragen met deze “geheime scoot missie” om onze Rooie Toon aan een werkende scootmobiel te helpen zodat hij weer zijn rondjes kan rijden en zijn vrienden weer kan zien en zijn fantastische verhalen kan vertellen aan een gezellig tafeltje bij jullie in zijn buurtje.

We doen deze missie in het geheim omdat hij anders gaat mopperen dat wij zoiets publiek op FB zetten dus daarom vragen wij jullie dit bericht ook alleen privé zoveel mogelijk te delen vooral als jullie denken iemand te weten of te kennen die ons precies hiermee kan helpen en misschien zelfs ergens nog een ongebruikte rijdende en werkende scootmobiel heeft staan of misschien een ander leuk geweldig “geheime” crowdfunding idee heeft om een tweedehands voor hem te kopen met z’n allen.

Denk en help mee maar hou het vooral geheim.
Voor meer info over deze goede daad en geheime missie neem gerust direct contact op met Carla Zijlstra.
Met dank aan Carolina die het voor ons verwoord heeft.

Carolina Hamaker

We hebben bijna 1000 euro ontvangen waarvan voor alle kosten en aanschaf van de scoot

er is over gemaakt aan Anriverhuur 750 euro voor de scoot incl nieuwe accu’s en banden enz.

Er bleef 229 euro over, dat is Over gemaakt aan Toon die het gaat wegbrengen naar de 2 dieren opvang asiels, waarvan 1 Ardana in Nood in Estepona en Fidelio in Benalmadena.

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl