Carolina Hamaker 🎶DingelDie Dong 🎶

klinkt mijn voordeur belletje luid waardoor ik versuft slaperig naast mijn bed spring in complete verwondering en met de gedachte “ hoor wie klopt en belt daar?
Net als ik denk “ tis een vreemdeling zeker, die verdwaalt is zeker, zal ik open doen en vragen naar zijn naam”? Hoor ik vanachter mijn voordeurtje een mannenstem zeggen,” Carolll, soy yo tengo un paquete para Ti!”..
Ik huppel naar de voordeur en roep door de dichte deur terug naar de bekend klinkende stem in het Spaans ; “ ow Wacht eff “ en erbij dat ik helemaal niets nada aan heb en zoek haastig naar mijn jogging broek en sweaters .

Slaperig, warrig en vooral verrast doe ik de deur open en kijk in een breed lachend bekend gezicht van de altijd zo vrolijke sterke leuke lieve en keihard werkende bezorger van het

Anita Kruideniertje

“ Het kruideniertje” Nederlands winkeltje in La Carihuela en ik krijg een grote doos overhandigd met een roze papiertje erop geplakt met daarop de tekst;

“ Fijne dagen van de SinterKerstmensjes uit Amsterdam!”
Ik kan alleen maar WOW uitroepen en de lieve bezorg kanjer roept terwijl hij alweer op weg naar de lift is; “ Adios Carol! Disfruta! Hoy me toca ser el que traer regalos y navidad como papa Noël !”
( ik ben vandaag beetje kerstman) en ik roep hem na dat ze geen betere hadden kunnen uitzoeken en zie hem alweer de gang uit vliegen op naar het volgende adresje en in een vlugge kerst gedachte en in mijn schrijvers fantasie ook al de rendieren met hun dikke achterwerken in de lift staan wachten.
“ Adios Gracias ! Schreeuw ik hem nog snel na en zet de grote zware doos beduusd en vrolijk verrast op de bank en denk heel even dat ik misschien nog droom en slaap.
‘Een kerst/ Sint doos’ kijk nou! Hoor ik mijzelf tegen het roze papiertje praten die bijna terug schreeuwt ‘ maak nou open’!
Terwijl ik de plakband weg haal en verwonderd kijk wat er allemaal in zo een doosje past hoor ik mijzelf van die kreetjes maken die je meestal alleen maar op de kerst of sinterklaas commercials hoort als men uiteindelijk de kadootjes uit mag pakken;
“ ooooow borrelnootjes! Aaaaa, kerstkransjes! Wiiihiiu, oude kaas! Yuuuupiii mijn eigen oliebollen mix!!
Het kan niet op en de wereld is mooi en deze ochtend word ook steeds mooier met ieder pakje wat ik vind in dit geweldige verrassingspakket. Deze dag begint al geheel magisch en kan voor mij niet meer stuk en mijn feestdagen zijn vanaf nu officieel ook geheel ingeluid!
Dank jullie wel Sinterklaas en Kerstmensjes uit Amsterdam en natuurlijk ook een speciale ‘dank je wel’ voor de geweldige
‘tot helemaal aan de deur op mijn zevende hemel ( verdieping) appartementje levering’ van de lieve medewerkers van het
‘Het Kruideniertje.!
🎶DingeldieDong🎶 Luv u all loads! 💕😘😘🙏👍🧚‍♂️
B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl