Dagje Malaga in de ronde. Ik ging eens kijken bij het treinstation hoe ik in Sentenil de la Bodega kon komen want dat zit al een tijdje in mijn hoofd, maar dat hoort onder Cadiz dus dat moet ik nog maar even uitstellen want dat is nog niet open, nou ik dacht dan ga ik maar eens lekker wandelen en kwam achter het treinstation Zambrano in een heel mooi park terecht een paar prachtige oude bomen met een mooi wortelstelsel heel mooi, ook beginnen al wat bomen uit te lopen met mooie bloemen, in het park staat ook een mooi kunstwerk opgedragen aan Picasso. Toen ik het park uit kwam kreeg ik een idee ik ga eens kijken of er al een nieuwe tentoonstelling is in het CAC,
Kwam ik nog een mooi kerkje tegen en had geen idee waar ik was dus me eerst maar eens georiënteerd en bleek dat ik de brug over moest richting Soho en ja daar zag ik de brug en wist ik weer de goede richting te lopen en zag in de verte al de graffiti vlak bij het museum CAC .
Goed gegokt want er was inderdaad weer een mooie nieuwe tentoonstelling en heb enkele schilderstukken gefotografeerd en weer genoten van al het moois, dus toen weer verder dwars door Soho en eerst maar eens koffie gedronken want was wel wat moe geworden
Mijn wandeling weer voortgezet en wat grafitty gefotografeerd tot ik in een zijstraatje kwam en daar een wonderschoon restaurantje zag dus daar wilde ik wel eens binnen kijken en ik vroeg of ik mocht fotograferen nou dat mocht dat was een klein museum zo mooi en smaakvol ingericht eerst was de eigenaar wat stug tot ik in de gaten kreeg dat ze de boel nog aan het opstellen waren en dan kom ik eraan met de vraag un Rioja por favor en ga zitten maar het mocht maar de tafel was gereserveerd dus kon ik daar niet lang blijven, toen w alles klaar hadden en alle tafeltjes mooi gemaakt met de namen van de personen die kwamen, kwam de eigenaar tot mijn grote verbazing ineens heel gezellig alles vertellen over zijn uniek restaurantje en bleek hij ook nog eens een Hollander te zijn die al lang in Malaga woonde. Zijn restaurantje heet: Mamuchis wat een verkleinwoord is voor moeder of Mamma en als je daar komt en je hebt een foto van je moeder mag je hem er bij hangen er hangen prachtige oude foto,s. Wat leuk het is in Calle Casas de Campo 27 tel: 951 994-664-722-369 altijd reserveren want het is zeer geliefd, de eigenaresse heeft een leuke foto van me gemaakt als herinnering.
Wat een leuke restaurantjes
beslist eens een bezoek aanbrengen, toen ging ik weer verder en besloot ook maar eens de Mercado central te bezoeken met de mooi Arabische poort dat was ook weer een leuke belevenis al dat lekkere fruit, Kruiden, vlees, Vis, ham en worst er zaten veel mensen te eten.
Toen weer verder waar ik ook van alles tegen kwam wat is het toch een heerlijke stad ik raak er nooit op uitgekeken en ontdek steeds weer leuke dingen.
Toen was ik onderhand wel toe aan een heerlijke Rioja met een tapa en daar vond ik ook weer een schitterende tent voor Taberna de Monroy passage chinitas ook heel mooi ingericht ook daar mocht ik foto.s maken en kreeg een heerlijke tapa en een hele lekkere Rioja
Nou toen had ik het wel weer gezien voor vandaag en met een adios aan de mooie kathedraal besloot ik maar eens naar de bushalte te gaan want het waren weer heel wat indrukken van een hele geslaagde dag.

 

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl