Carolina Hamaker

oktober 2020

Ode en Veel meer dan dat..

We zijn niet alleen “ feestweek” we zijn veel meer dan dat.
Het gezellige Carihuela strand blijft en is gezellig , ook zelfs nu met minder bedjes en bijna zelfs ideaal te noemen als je de teen van de buurvrouw niet zo graag in jou neusgaten hebt zitten elke keer als je draait op je zonbedje of het eeuwige gesnurk van de buurman op het bedje jou wakker houd de hele dag en jou zo irriteerde of als je toch stiekem een beetje gek werd van die uren lang krijsenden, zand gooiende kids die zo graag een immense zand kuil graven voor een ander precies in die 15 cm afstand tussen de zonbedjes waar je later bijna je nek in brak.
We zijn niet alleen leuk hutje bij mutje.
We zijn niet alleen maar overvolle stranden, bomvolle cafés waar je wel graag heen wilt maar waar het zo druk is dat je met de polonaise er alleen maar in en ook weer gelijk uit host omdat het stikvol en snikheet is en je dan van moeheid en dorst toch maar huiswaarts gaat.
We zijn veel meer dan dat.
In Carihuela bestaan we niet alleen maar van Hollandse hoempapaaa of Hollandse oladiyeee yeee muziek.
Carihuela is veel meer.
Het slenteren over de boulevard, het zwemmen in de prachtige zee, de zonsopgang en ondergang zien.
Nee, We zijn niet alleen maar frikandellen en broodje kaassoufle.
We hebben ook overheerlijke gambas pil pil en de beste restaurants voor de beste paella of prijswinnende chiriquitos met espetos.
En nee, We zijn nu, in Corona tijd, niet allemaal gesloten of in zijn geheel verdwenen van de aardbodem alleen omdat de “feestweek Hollanders” niet gekomen zijn dit jaar..ja, we leven nog.
We ademen, werken en gaan door.
Geven niet op en maken het gezellig met al die lieve mensen die toch gekomen zijn ook zonder die “ feestweek”.
Want Carihuela bestaat, Carihuela ademt en leeft.
Als je Carihuela en zijn echte eigen cultuur, lokale mensen en vooral culinair wilt leren kennen, als je echt rust zoekt, wat meer been en bar ruimte en een beetje privé op het strand ook zeer op prijs stelt.
Als je graag ook eens een praatje maakt met het personeel zonder dat die overwerkt zijn of stress aanvallen hebben dan is nu eigenlijk de perfecte tijd om Carihuela te bezoeken en juist nu op jullie welverdiende vakantie te komen…
Want echt, geloof mij, we zijn niet alleen maar “feestweek”
Wij, allemaal, en iedereen in Carihuela, zijn veel meer dan dat ..
Ode aan iedereen die toch positief blijft en aan alle doorzetters aanhouders en lieve toch komende vakantiegangers.

bestel mijn boekje op boekenbestellen.nl

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl