Wandeling Benalmadena 23-12-20

Dat was weer een aardige tippel van Santa Clara to Benalmádena puerte bij een stralend blauwe hemel en temperatuur van 21 graden de zon is best heel scherp dus smeren.
De eerst stop was bij een leuk restaurantje bij Eetcafe De Buren waar ik een lekker bakkie koffie dronk met appelgebak gratis erbij, leuke mensen en brandschoon alles heerlijk even Zitten genieten, de prachtige boom moest ook even op de foto en verder naar de mooie haven waar diverse mooie boten liggen, het was er erg stil wat ik wel heerlijk vind maar wat voor de horeca minder leuk is, ik zag een leuk kledingzaakje waar ik voor een leuk prijs en heel leuk werd geholpen 3 blouse”s vond.

Op de terugweg een 12 uurtje genomen bij de Caribbean beach club ook daar heel leuk personeel en het 12 uurtje was lekker en leuk gepresenteerd.

En als klap op de vuurpijl heeft de gitarist Nico Sabatini me niet voor de gek gehouden maar stond weer lekker te spelen en ik heb hem nu goed op de foto en heb deze info erbij dus als u als horeca eens even een goed stukje muziek voor u bedrijf wilt hebben zou ik hem zeker eens een uurtje of 2 laten spelen ik weet zeker dat uw klanten zijn muziek zullen waarderen.

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl