Vandaag 3-1-21 was ik weer op stap naar Malaga waar ik naar een tentoonstelling ging op plaza de Merced in het gebouw fundacion de Picasso waar van alles hangt als hommage aan Picasso gemaakt door diverse schilders. Buiten op het plein zit Picasso op een bank gemaakt in brons, ik heb wel eens een foto daar van gemaakt maar deze is mooier.
Je maakt hier van alles mee ga ik naar de wc hangt daar een levensgroot schilderij van een naakte man heel mooi, je moet er maar op komen, ik gauw stiekum kijken in de heren wc of daar een naakte vrouw hing naar nee wel ook hele mooie schilderijtjes, ik ging na al dat lopen eens lekker zitten vlak bij Pimpi aan een lekker kopje thee. Laat nou die foto gelukt zijn. Daarna lekker zwerven en allemaal leuk dingen tegenkomen met als klapstuk Taberna de Alvaro zo mooi ingericht helemaal Spaans prachtig, in gesprek met Alvaro kom ik er eindelijk achter waarom het altijd zo rustig is op zondagmorgen , hij vertelde me dat zondagmorgen een dag is dat de locals thuis ontbijten en dan hun huis schoonmaken en dan in een uur of 2 eindelijk allemaal op stap gaan. Want hij zij in veel huishoudens werken vader en moeder. Ik kreeg een hele aparte Rioja en mijn hele fam. Is welkom als ze in Malaga zijn. Ik kreeg een complement voor mijn Spaans, maar dat is geloof ik om me te vlijen want als ik Carolina hoor praten dan lijk ik wel iemand uit de eerste klas met mijn Spaans, ook mijn Nederlandse grammatica is nou niet bepaald mijn sterkste kant, ik ben meer een verteller, maar zolang ik niet enige schrijf heb ik daarover van mijn neef nog geen aanmerking gehad. Maar toch fijn dat ik een gesprek kan voeren want bij de bushalte heb ik een heel gesprek gehad met een chauffeur die me precies heeft uitgelegd hoe ik bij Rincon de la Victoria kom waar een hele mooi rots is met een beeld van Maria en de moeite waard daar eens naar toe te gaan. Zo kom je al heb je geen auto toch op vele plaatsen. Ook bezocht ik een mooie kerk met een prachtig bewerkt plafond, op de terugweg waren ze bij de kathedraal een film aan het opnemen, een man helemaal in een zwarte pij speelde een rol en die heb ik even gefotografeerd. Genoeg weer gezien en nou hou ik me rustig voor de 8e op naar Sentenil de la Bodega daar heb ik heel veel zin in.

over Taberna de Alvaro https://www.malaga4you.be/eten-en-drinken/taberna-de-alvaro/

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl