27-12-20 Malaga

O o wat weer een dag ! Vroeg opgestaan en zat ik rap in de bus M110 naar Malaga daar was de hele stad nog niet ontwaakt
Ik was de eerste in het prachtig museum Palcio de Aduana wat een prachtig gebouw met een schitterende patio , daar heerlijk rondgedwaald en het hangt zowaar heel veel werk van Picasso , ook de andere werken zijn de moeite waard en wat mij dan het meest treft maak ik even een foto dat mag daar Ik was wel aan een bakkie koffie toe en toen ik place de Merced opliep zag ik Picasso op een bankje Zitten nou die moest op de foto, daarna een lekker kopje koffie genoten op het plein
Op de hoek van het mooie plein Merced staat het geboortehuis van Picasso dus dat heb ik ook even bezocht het deed me wel wat om te zien waar hij geboren is zijn eerste schoentje de kamers en foto,s van zijn fam.
Toen had ik wel genoeg indrukken en besloot voor een kleine lunch Pimpi in te duiken , inmiddels was de stad ontwaakt en er kwamen meer mensen op dat idee heel gezellig met gezellige kerstliederen en er stond ook een mooie kerststal opgesteld, wat is het altijd leuk in El Pimpi .
Nou toen was ik er wel weer klaar mee Zoveel indrukken moet ik eerst weer gaan verwerken.
Dus de bus genomen en op naar Meson Pasqual waar ik heerlijk heb gegeten en daar zat Zowaar Jantje Safary ook aan een wijntje, even bij gekletst en nu naar mijn appartement. En ik doe er niets meer mee vandaag. Heerlijke dag

Museum Aduana Malaga

Picasso museum Málaga – Museo Picasso

 

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl