24-4-21 Een bezoek aan Pedregalejo en Baños del Carmen.
het was vanochtend wat fris en zag er niet uit dat het een mooie Zonnige dag zou worden dus nam ik geen risico en nam mijn winterjas mee, nou verkeerd gegokt want toen ik na mijn busreis daar aankwam was het heerlijk zacht weer maar van de juffrouw uit het restaurant waar ik koffie dronk kreeg ik een tas en daar kon mijn jas in.
Een mooie gezellige boulevard heeft Pedregalejo de zee was behoorlijk wild en de chiringquitos hadden het zwaar te verduren en stonden zowat in het water.
Achter de boulevard vind je allemaal kleine gezellige vissershuisjes het is er heel gezellig leuke restaurantjes.
Toen ik verder liep kwam ik bij Baños del Carmen en wist niet wat ik zag het hele terras dat 2 weken geleden nog vol zat met mensen was totaal overspoeld en de Zee beukte op het terras een pracht gezicht, maar minder mooi voor de eigenaar van het terras want zo verdient hij geen cent, nog wat rondgekeken bij de huisjes waar bij het huisnummer vaak een plaquette hangt van de een heilige. Dat zie je in Carihuela ook vaak.
Ik besloot uit te stappen in Malaga bij het park en zo naar de bus te lopen want ik geniet steeds van van de prachtige bomen en struiken die daar staan het is er zo mooi. Nou staat het Engelse kerkhof nog op mijn lijst, maar ik durf voor geen ton alleen dus moet ik nog eens held vinden die daar eens met me naar toe gaat, de oprichters van Santa Clara liggen daar begraven en dat is zo een mooi verhaal dat het me boeit om daar eens een bezoek te brengen. Trouwens het ontstaan van de begraafplaats is een boeiend verhaal.
Toen ik in Carihuela aankwam zag ik dat de zee ook behoorlijk hoog was gekomen vreemdweer .
Het was weer een leuke dag.
Jeanne

 

 

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl