Vandaag vroeg uit de veren en even op-en-neer naar Torremolinos om een kaartje te gaan kopen voor mijn busreis naar Ronda. Daarna besloot ik maar eens even een bezoekje te brengen aan het mooie kliniekje aan de haven in Benálmadena waar ik onze Carolina druk aan het werk trof, wat een mooie locatie ik mocht alles even bekijken en het ziet er tof uit dat moet een plezier zijn daar te werken, inmiddels heeft de kliniek er nog een topper bij onze Francis ook bij ieder wel bekend als “Frandalucía Spain”.
Nou a.s. Toeristen het gaat helemaal goed komen met de testen, hier kunt u in uw eigen taal terecht en beide dames zorgen wel dat u zonder stress met de juiste papieren in het vliegtuig zit dat is alvast fijn om te weten!’ https://www.facebook.com/intermedical.suarezsaavedra.3
Toen ben ik naar even een rondje Benálmadena puerto gaan doen en wat foto, s gemaakt het is prachtig helder weer en terug over de boulevard kreeg ik trek in lekkere sardientjes want de Chiringuitos zijn bijna allemaal alweer open en zitten op jullie te wachten! Dus kom maar gauw naar het gezellige Carihuela en vergeet een tijdje deze malaise.
Grappig was weer dat ik in het straatje waar ik elke dag langs een gezellige bar Happy Days kom als ik naar huis ga staande werd gehouden door een heer die me zei: u moet de groeten hebben van mijn moeder, ik vroeg hem wie is je moeder dan? Nou let op: zij woont in hetzelfde appartementen complex als ik dat is toch wel heel toevallig. Nou Tinny je kunt trots zijn op je zoon het is een harde werker en het is altijd heel gezellig op zijn terras waar heel veel Hollanders komen. Ik hoorde dat je in mei ook deze kant op komt, ik hoop dat je net zo,n mooie tijd zult hebben als ik hier heb. En nou ga ik weer even rusten want morgen komt er weer een drukke dag aan in Ronda Het waren weer 15.673 stappen mijn best weer gedaan!

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl