Jeanne Heitzer
22-2-21
Vandaag weer lekker op stap gegaan want we mogen weer binnen de provincie de andere plaatsjes bezoeken.
Ik koos voor Rincón de la Victoria je gaat met de bus 11O naar Malaga die stopt bij het busstation bij de haven je stapt uit en als je mazzel hebt staat voor je bus waar je uitgestapt ben de 160 die brengt je naar Rincón de la Victoria in beide bussen geldt je buskaartjes.
De chauffeur had duidelijk zin in zijn werk wat voor mij nieuw was want klantvriendelijk zijn ze in het algemeen niet in het openbaar vervoer maar deze man was echt heel leuk tegen iedereen.
Hij vroeg of ik de Virgen ging bezoeken en toen ik dat beaamden kwam er een vloedgolf van info over me heen en heel veel tips heel leuk.
Toen eerst maar eens langs het VVV-kantoor en ook daar werd ik allervriendelijkst geholpen en ze vertelde me ook van alles het werd steeds spannender toen ze me vertelde dat ik door 2 tunnels moest lopen en ik kreeg wat bedenking want door tunnels in mijn eentje zag ik niet Zo zitten, maar ik dacht ik ga het wel bekijken als het te gek word kan ik altijd terug. Efen ik kwam na een lange wandeling die loopt op de boulevard bij het mooie beeld in de hoek echt mooi het lag er vol met bloemen en er staan mooie zitbanken waar je met het zicht op de prachtige zee en de surfende kinderen die helemaal uit hun bol gingen op de golven kwam ik weer een beetje bij.
Om bij de tunnel te komen moest ik weer een stuk terug en de weg die boven de boulevard loopt nemen en ja hoor een tunnel met uitzicht op het einde en wandelende mensen mooi daar ga ik wel door en aan het einde een prachtige weg langs de zee met wel heel veel trappen op en af en mooie uitzicht punten werkelijk heel mooi . Het was ook een prachtige heldere dag de zee lag er zo mooi bij daar word je stil van.
Ik zag de tweede tunnel maar ik wilde ook nog in het dorp kijken en wist dat trek ik dan niet dus die is voor de volgende keer. Dus op het dorp in waar het vergeleken met Carihuela behoorlijk druk was en ook veel groter mooie winkels en leuke kleine zaakjes met groente fruit en 🍑 allemaal aparte dingen een lust om na te kijken 👀 ik wilde veel zien maar er waren zoveel straten die erg steil liepen dat gaat niet meer dus dat heb ik ook niet gedaan want ik wil nog veel zien en lopen dus neem ik geen risico dat ik me forceer naar ik zal beslist nog een bezoek brengen naar dit gezellige dorp beslist de moeite waard . En die tweede tunnel wil ik ook nog een keer door. En ik heb ook niet de cueva de tesoro bezocht die bewaar ik als mijn kleinzoon op visite komt als het weer kan.

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl