Jeanne Heitzer 18-4-21
Een Speciale ode aan Meson Grill, Casa Pascual II

Waar ik en mijn kinderen en familie steeds een warm welkom hadden het heerlijke eten en aandacht wil ik even laten weten en ook het enorme respect ik heb voor Henrique die steeds aanwezig was en vaak in de slechte periode als er geen klant te bekennen was toch zijn best deed je het aangenaam te maken is zeker iets om te vermelden.
Ik hoop dan ook dat als het toerisme aantrekt heel veel mensen dit mooie restaurant weten te vinden op het pleintje bij het schooltje.
Vandaag weer heerlijk gegeten en Silvia maakt de gerechten zo lekker klaar .
We kregen ook een mooie serenade te horen van een gitarist die daar mooie Spaanse muziek speelde op het pleintje.
Ik wat leuke herinneringen van bezoeken bij Pasqual van mijn visite uit Canada, mijn kinderen met de kerstdagen en van mijn neef en Zijn vrouw en dochter en vriend, mijn schoondochter en Magda en mijn kleinzoon allemaal hebben ze samen met mij pasqual ll bezocht. Ik kan dit mooie restaurant ook aan ieder aanbevelen. Ik zal jullie missen en hoop in november weer gauw een bezoek te brengen aan jullie. Bedankt voor de altijd attente zorg van Henrique.

facebook.com/MesonGrill

 

 

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl