Jeanne Heitzer 17-12-20 Malaga·

Zo dat was me het dagje weer, Eerst een Lot gekocht voor de loterij van Navidad als ik de gordo win dan koop ik gelijk een appartement hier in Carihuela toen op weg naar het Thijssen Museum waar een mooie expositie is van maskers , helaas mocht ik er geen foto van maken maar mocht deze expositie in de buurt of in u stad komen beslist de moeite waard om te bezoeken . Verder natuurlijk ook andere werken bekeken het is een mooi museum.

Klik hier voor wat foto’s in het museum

Daar ik op weg langs de kathedraal kwam moest die natuurlijk ook op de foto ik ben echt verliefd op de omgeving van de kathedraal,

Je komt van alles tegen als je net als ik door Malaga zwerft
Er was ook een Kerststal opgesteld in de patio van het museum
en op het dak waar lekkere zitjes stonden had ik een mooi uitzicht

Mooie tentoonstelling gezien en het was weer een prachtige dag afgesloten met een heerlijke Lunch bij Tra la la in het straatje van Carihuela

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl