Jeanne 14-2-21 Je hoeft je hier nooit te vervelen dus vandaag maar eens naar de vlooienmarkt “Rastro” Adres: Av. del Real, 0, 29620 Torremolinos gegaan boven in EL Calvario en weer een hoop leuke dingen gezien in de leuke zijstraten bij de markt kwam ik een prachtig restaurant tegen waar voorstellingen gegeven worden van flamenco heel mooi ingericht helaas zijn er tot mei vertelde de ober geen optredens reden: er zijn geen toeristen, hele vriendelijke mensen en ik mocht foto,s maken van de artiesten die daar opgetreden hadden.
Toen weer verder waar ik tegen een prachtig bos aanliep, ik liet me vertellen dat men hier heerlijk kon picknicken in de zomer en dat het er dan heel gezellig was.
Op de terugweg paseerde ik een leuk kerkje en naar beneden gaat wat makkelijker dan naar boven want de weg is behoorlijk steil , ik had dan ook wijselijk een taxi heen genomen en terug loop je heel makkelijk langs allerlei leuke barretjes en restaurantjes het is er levendig er hangt een goede sfeer . De markt is leuk je ziet van alles en als ik hier woonde zou ik er elke week mijn groente ­čî fruit ­čŹŐ halen wat een keuze en zo mooi gepresenteerd en ook zou ik er wel grappige dingen vinden voor mijn inrichting een gezellig markt leuk om er eens heen te gaan. Terug lekker gegeten bij La Huerta in Carihuela waar het ook lekker druk was.

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl