Nou het was me het dagje wel met de bus heel vroeg naar Malaga daar overgestapt op de bus naar Nerja en daar een taxi gepakt die me naar het mooi Frigiliana bracht, ik had alles goed uitgestippeld en het liep als een speer tot ik de taxi’s chauffeur de opdracht gaf om me boven bij de uitkijkpost af te zetten want ik dacht dan loop ik Zo het hele dorp naar beneden.
De taxidriver antwoordde “lo siento señora” maar met de auto mogen alleen residente binnen komen, nou dat was pech want dat houdt in dat je al die mooie trappen moet bestijgen en dat zijn er nog al wat, ik keek eens flink vals naar de trappen en maande me met allee Jeanne dat lukt je en ik moet zeggen naar heel wat keren stoppen ben ik een heel eind gekomen
Het is een wonderschoon dorp en inderdaad elke hoek die je omkomt heeft weer een mooi doorkijkje, het uitkijkpunt heb ik niet gehaald maar heb best veel gezien echt de moeite waard, maar als mijn visite uit Holland kont dan mogen ze mij beneden op het plein wegzetten met een glaasje Rioja en Ze mogen van mij lekker gaan lopen want dat trek ik echt niet meer maar ik heb heel erg genoten van de mooie uitzichten wat een prachtig dorp.
Op de terugweg kwam ik Carihuela in waar het supergezellig was overal de terrassen vol met mensen en af en toe een muzikant die kwam optreden super leuk. En op de boulevard liep ook van alles te wandelen. Fietsen of rolschaatsen en op het strand zaten ook heel wat familie te genieten al met al, weer een zeer geslaagde dag. En nu Rust!

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl