Carolina Hamaker
12-6-21·
Geluk in een klapstoel en golven.
Vandaag overal weer gezellig ouderwets weekend druk.
De stranden zitten weer vol met Spaanse families die misschien niet veel meer hebben door deze covid crisis maar als koningen zo rijk met grote glimlachen weer gelukkig om de volgeladen uitklaptafeltjes met home made spaanse lekkernijen zitten en weer volop genieten van de hele familie weer bij elkaar, el tinto de verano, el sol y sus playas.
De restaurants op de boulevards stralen en zijn ook weer allemaal druk en flink
gevuld met grote gezellige families en groepen eters en pure levens genieters want hier kan men nog steeds een 3 gangen menu del dia vinden bereid met verse vis, espetos en de meest wonderbaarlijke paellas met uitzicht op zee voor slecht 20€
Het leven is mooi aan de Costa del
Sol vooral op dit soort dagen proef en zie je waar Andalucia zo groots in is ” de liefde ” en dat zal ook altijd zo zijn en blijven.
Of je nu In een klapstoeltie of in een penthouse met luxe bedden zit wij ademen allemaal dat zelfde liefde gevoel uit en in en genieten dagelijks van al dit moois in Andalucia.
Het lijkt wel of de golven vandaag ook steeds meer liefde het strand op duwt alvoor de zon straks ondergaat terwijl de kinderen nog steeds spetteren in het water , lachend en onvermoeid genieten en krijsen van plezier.
We leven weer
We ademen diep de gezonde zee lucht in en waarderen iedere minuut van deze nieuwe
vrijheid en in de iets ruigere grotere avond golven hoor ik zelfs stille maar de
sterke woorden van al die families, op een klapstoel in het zand of boven in een penthouse, dezelfde woorden krachtig gelijk de zee en
” Dit laten wij ons ook nooit meer af pakken”
B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl