1-4-21 Malaga El Palo en Bañios del Carmen.
Ik had er weer aardig zin in en pakte de bus naar Malaga om El Palo te gaan bezoeken. De bus naar El Palo vertrekt bij het park dus moest ik weg oversteken en zag bij het plein een hele grote tent staan, nieuwsgierig als ik ben moest ik eerst eens even weten wat dat was, nou toen had ik het helemaal niet meer een virtuele toer door het werk van Gustavo Dudamel mijn favoriete dirigent en componist van vele mooi werken hij is een Venezolaans dirigent en ik mag wel zeggen dat hij wereldberoemd is, ik ben gek op zijn Danzón no 2 buiten dat hij een hele goede muzikant is is het ook een heel fijn mens, hij haalt kinderen uit de sloppen en leidt ze op tot muzikanten.
Nou Palo vergeten en rap in de rij voor deze toer maar dat was een misser want ik moest een ticket hebben want er mogen maar een beperkt aantal binnen, zwaar teleurgesteld mijn reis vervolgd naar El palo.
Met bus nr 3 kon je er met je kaartje dat jullie inmiddels ook wel hebben bij de tabakszaak er geld op laten zetten en je kunt heel veel plaatsjes bezoeken. El Palo is heel leuk echt Spaans en een gezellige boulevard met Chiringuitos en daar zat alles te eten je kunt je gewoon niet voorstellen maar in de goede week zit half Spañje te eten met hele familie En je ziet de lekkerste dingen op tafel staan. Lekker even rondgelopen want dat ik een tafeltje bemachtigde kon ik vergeten alles gereserveerd maar achter de boulevard zijn ook hele mooie restaurants en ik kwam bij een Italiaans restaurant terecht en kreeg daar een bord spaghetti met gamba’s waar je je vingers bij aflikte heerlijk.
Op de heenweg had ik in de gaten dat de bus ook stopte bij Baños del Carmen dus dat ging ik natuurlijk even doen want dat gebouw dat daar staat intrigeerde me mateloos en ik wilde daar al lang naar toe maar wist niet dat de bus daar stopte dus dat was mooi, uitgestapt en ongelofelijk wat een mooie uitspanning je zit daar zowat in zee te eten en krijgt nog net geen golf over je tafeltje wat een prachtige tent het zat er stikvol heerlijk buiten te eten en ik zag obers met schalen lopen met het duurste zeebanket, ik ging zo als altijd gewoon naar binnen vroeg of ik mocht fotograferen en dat mocht. Vroeger was het een balneario Nuestra Señora del Carmen en is heel antiek. Ook de omgeving met vele heel oude bomen is heel apart.
Toen de bus nr 3 die een bushalte heeft achter bij de Hoofdstraat weer naar Malaga en ik dacht “nee heb ik het ja kan ik krijgen” en met mijn liefste gezicht ging ik naar de kassa van de virtuele toer vroeg ik of ze dan misschien een ticket hadden voor morgen voor de virtuele toer. En wat dacht je het laatste ticket dat er was voor mij!!!
Super Gelukkig dook ik de bus in mijn dag afgesloten met een grote lach op mijn gezicht en morgen weer een leuke dag wat is het toch heerlijk genieten hier.

En Zo nog even langs het park naar de bus met als laatste mijn ticket voor morgen.

het kaartje voor https://mmalaga.es/symphony-un-viaje-al-corazon-de-la-musica/D_qhQ_SaUcnywXrDAAZ2hPJjALqng

 

 

 

B-verify="e702b2c53566027d6a52a0c3756c4c8c164e8c28" https://www.jebentincarihuela.nl